Вівторок, 23 червня 2020 14:26

79 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 червня під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась 79 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання.

Перед початком сесії очільник міста вручив:

  • Спільні дипломи Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради переможцям творчого конкурсу редакцій друкованих, електронних засобів масової інформації та журналістів області 2020 року:
  • за І місце у номінації «Черкащина incognita» - Комунальне підприємство «Телекомпанія Умань» (керівник – Коваленко Аліна Анатоліївна);
  • за ІІ місце у номінації «Герої, які живуть поруч» - редакція газети «Уманська зоря» (нагороду отримала представник колективу Коваль Вікторія Андріївна).
  • Подяку Уманської міської ради за вагомий внесок у розбудову міста, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників промисловості фізичній особі-підприємцю, депутату міської ради Слонському Володимиру Олексійовичу.

На сесії депутати розглянули наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 20 грудня 2019 року № 3.5-71/7;
  2. Про затвердження Положення про відділ охорони здоров’я Уманської міської ради у новій редакції;
  3. Про затвердження Порядку реалізації Програми підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м. Умань на 2019 - 2020 роки в новій редакції;
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 2-71/7 «Про міський бюджет м. Умань на 2020 рік»,

та інші питання.

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 851 разів