П'ятниця, 13 березня 2015 15:43

В Умані буде встановлено три котельні на біопаливі

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Завдяки проведеній керівництвом міста попередній роботі, м. Умань обрано першим містом для проведення робіт з встановлення 3-х з 10 котелень на біопаливі, які планується встановити в Україні в 2015 році.

Програмою передбачено безкоштовні надання, доставка, монтаж та пусконаладка всього комплексу обладнання котельні, бункеру запасу палива, димової труби, труб зовнішньої мережі теплопостачання від котельні до опалювального приміщення та кабелю електроживлення, а також безкоштовне надання місячного запасу біопалива. Надалі біопаливо для роботи котелень буде вироблятися на одному з підприємств м. Умані.

Загальна вартість обладнання, яке буде безкоштовно змонтовано в місті, 387 тис. доларів. В разі підписання угоди про співробітництво з міського бюджету необхідно буде здійснити лише фінансування проектних робіт та робіт з влаштування фундаментів під обладнання та огорожу, оскільки котельні автоматизовані відкритого типу.

Зазначені котельні планується встановити в трьох закладах освіти міста: загальноосвітніх школах №№ 1, 9 та дитячому навчальному закладі № 21.
Прочитано 1377 разів