Вівторок, 24 березня 2015 16:48

Чисте довкілля - наш пріоритет

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Начальник відділу житлово-комунального господарства Станіслав Назаров доповів, що в переліку заходів передбачено приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, кладовищ, дитячих майданчиків, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання вулиць, доріг, зупинок міського транспорту, висадження дерев та кущів. «Силами лише комунальних служб все зробити буде нелегко. Переконаний, що уманчани - свідомі люди і всі візьмуть участь у прибиранні, а  ми допоможемо технікою, яка безкоштовно вивезе сміття на полігон», - наголосив Станіслав Володимирович.

Про роботу інспекції з благоустрою доповів Юрій Ковтунюк. Юрій Петрович повідомив, що за короткий термін діяльності даної структури вже є  деякі напрацювання, але також відчувається певний супротив окремих «горе-підприємців», які відмовляються виконувати норми загальноміської Програми з благоустрою. До таких осіб будуть застосовуватися заходи адміністративного впливу.

На завершення наради Олександр Володимирович дав доручення керівникам структурних підрозділів міської ради, організацій, підприємств, установ різних форм власності та наголосив на персональній відповідальності щодо їх виконання.

«Лише спільними зусиллями нам вдасться навести лад у місті. Будьмо не контролерами, а партнерами у роботах із благоустрою. Чисте місто – це завдання не лише місцевої влади та комунальних служб. Це результат спільної роботи усієї громади», - резюмував Олександр Цебрій.

 

Довідково:

Номери телефонів, за якими можна безкоштовно замовити техніку для вивезення сміття:
1. КП «Комунальник»  3-34-15;
2. ТОВ «Еко.Сервіс»    6-96-90;
3. Відділ житлово-комунального господарства 3-70-02. 
Прочитано 1137 разів