Понеділок, 30 березня 2015 12:32

Успіх юних уманчанок у чемпіонаті України з футзалу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Нещодавно у Гребінці, що на Полтавщині, пройшов завершальний етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1998 – 1999 років народження. Він став тріумфальним для уманського футзалу, адже дві команди з нашого міста, вихованки відділення футболу Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1,  «Пантери-1» і «Пантери-2», посіли відповідно першу та другу сходинки підсумкової таблиці.

Наші команди на високому рівні пройшли увесь чемпіонат і заслужено зайняли два перші місця. За першу і другу команди Умані виступали футболістки, рівень гри яких не відрізнявся від рівня гравців провідних футзальних команд турніру. Більше того, змагання проходили у віковій групі 1998 – 1999 років народження, при цьому колектив «Пантери-1» був укомплектований в основному гравцями 1999-го року народження, а колектив «Пантери-2» – гравцями 2000 – 2001 років народження. І наші дівчата зуміли показати дуже достойні результати.

Справжній спортивний характер гравці першої команди продемонстрували у заключному, вирішальному матчі чемпіонату, за ходом якого поступалися сильному колективу «Біличанка КОК ДЮСШ» із Коцюбинського з рахунком 0:2. Невдовзі у ворота нашої команди було призначено шестиметровий, але голкіпер не дозволила супернику забити гол і відразу розпочала контратаку, яка стала результативною. Цей успіх додав наснаги і згодом вони не тільки зрівняли рахунок, але й вийшли вперед і зберегли перевагу до фінального свистка.

На хороші слова заслужили гравці обох уманських команд, підопічні тренера – викладача з футболу Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1 Юрія Деренюка, а саме команда «Пантери-1» у складі: Біліченко Ангеліна, Дробина Карина, Гриб Наталія, Катериніна Олена, Ковальова Надія, Куледа Анастасія, Лишеєватенко Євгенія, Мельник Ксенія, Невоструєва Наталія, Олійник Дарина, Павлюк Тетяна, Рибалкіна Ірина;

команда «Пантери-2» у складі:  Коріненко Оксана, Арутюнян Егине, Білокур Оксана, Бундюк Аліна, Дейдиш Аліна, Крупніцька Влада, Крючкова Людмила, Моспан Лілія, Омельчук Ангеліна, Смілянець Марія, Черненко Юлія, Янчук Поліна.   

Після закінчення чемпіонату України були визначені та нагороджені кращі гравці, серед них і наші дівчата.

Кращий захисник – Коріненко Оксана (Пантери-2)

Кращий нападник – Гриб Наталія (Пантери-1)

Кращий бомбардир – Шевченко Юлія (Надія)

Кращий воротар – Ковальчук Вероніка (Біличанка КОК ДЮСШ)

 

Прочитано 1171 разів