Субота, 04 квітня 2015 18:14

Ліквідація наслідків снігопаду в м. Умань

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Сильний снігопад 03 квітня в м. Умань, спричинив чимало проблем,  як для комунальників, так і для пересічних мешканців. Більше 20 поривів на лініях електромереж, велика кількість повалених дерев, загроза підтоплень – ось неповний перелік викликів, що стали перед комунальними службами міста.

«Ще з вечора почали розчистку доріг та працювали всю ніч. А зранку прибираємо повалені дерева. Добре, що за останній місяць більшість аварійних дерев було видалено, бо тоді б мали набагато більше проблем»,- пояснює начальник відділу житлово-комунального господарства Станіслав Назаров.

Виконуючий обов'язки міського голови Олександр Цебрій особисто оглянув  місця де стихія нанесла найбільшої шкоди. Були дані відповідні доручення щодо ліквідації наслідків.

Велике занепокоєння Олександра Володимировича викликає технічний стан гідроспоруди, що на Осташівському ставі. Тому разом із керівництвом ДСНС міста Умань оглянув стан дамби.

«Неодноразово вже наголошував, що гідроспоруда в поганому технічному стані. На ремонт потрібні значні кошти – близько 12 млн. гривень. Ми вже звернулися до вищих державних структур, аби отримати необхідні кошти.   А зараз потрібна максимальна увага, тому ситуацію тримаю під особистим контролем», - зауважив Олександр Цебрій.

 


Прочитано 1419 разів