Понеділок, 14 грудня 2009 15:22

З турботою про людей

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

та соціальної політики України і Центром соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки Міжнародного банку реконструкції та розвитку та шведської агенції міжнародного розвитку (SIDA). Проект проводиться в п’яти областях: Луганській, Миколаївській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській.

Одним з п’яти пілотних управлінь, відібраних за погодженням з міським головою м. Умань Бодровим Ю.І., в якому проводиться експеримент, є управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Черкаської області.

Метою Проекту є підвищення ефективності системи соціальної допомоги шляхом запровадження непрямого методу оцінки доходів заявника.
Непрямі методи оцінки доходів допоможуть у визначенні ступеню нужденності сімей, які звертаються за призначенням соціальної допомоги, що в подальшому сприятиме підвищенню її адресності.

У ході експерименту лише аналізується ефективність таких методів.Консультант Проекту Віктор Дяченко передав заступнику міського голови, начальнику управління праці та соціального захисту населення Кучер Галині від Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна факсимільний апарат і принтер до персонального комп’ютера, переданого ним ще в вересні 2009 року. Отримана техніка буде використана для забезпечення впровадження пілотного проекту соціальної допомоги.

Прочитано 3929 разів