П'ятниця, 17 квітня 2015 12:11

Червоний мак – символ пам’яті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Директор Уманського краєзнавчого музею Юрій Торгало звернувся до всіх жителів Умані з проханням приєднатися до акції та до 1 травня 2015 року надати фото рідних, які брали участь у Другій світовій війні. Фотографії солдат-переможців будуть розміщені на окремому стенді в художньому відділі краєзнавчого музею.

Виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій, який 17 квітня відвідав Уманський краєзнавчий музей, підтримав оголошену акцію та підкреслив важливість збереження пам’яті про минуле заради майбутнього. Також Олександр Володимирович закликав уманчан на знак вшанування співвітчизників, які віддали свої життя під час Другої світової війни, виготовити власними руками символ пам’яті – червоний мак, прикрасити ним свій одяг та прийти на заходи, приурочені Дню пам’яті та Дню Перемоги.




 

ДОВІДКОВО

Фото надавати за адресою: м. Умань, вул. Жовтневої революції, 31, Уманський краєзнавчий музей, тел. 3-75-11 або надсилати на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Прочитано 1310 разів