Четвер, 23 квітня 2015 16:13

Уманська влада розпочала реконструкцію площі Перемоги

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розпочато роботи по реконструкції пам’ятних місць пов’язаних з героїчними та трагічними подіями Другої світової війни: завершуються благоустрій Обеліску слави та у самому розпалі реконструкція пам’ятного знаку що на площі Перемоги.




  

«Роботи ведуться за кошти підприємців міста. Відділ житлово-комунального господарства уклав договір з ПП Сігма, працівники якої саме зараз знімають старе покриття, проводять земельні роботи та інше», - розповідає перший заступник міського голови Сергій Клочко.


«Багато уманчан запитує чи ми будемо знімати танк з постаменту. Звичайно, що НІ,- розповідає керівник ПП Сігма Володимир Качан,- я вважаю що реставрація пам’яток пов’язаних з Другою світовою війною - це добра справа. Надалі плануємо покласти нову плитку та оздобити сучасними матеріалами постамент під танком».



Учасник бойових дій, полковник у відставці, танкіст Петро Заярний наголошує: «Для старшого покоління 9 травня – це особливий день. Всі переймаються, як він пройде цього року і тому уманським ветеранам буде особливо приємно, що реконструюють основний символ визволення нашого міста – танк Т-34. Це дуже добре».

Прочитано 1244 разів