Четвер, 23 квітня 2015 16:28

Уманчанки у складі збірної України з футболу вибороли 2 місце

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У столиці Естонії – Таллінні з 18 по 21 квітня 2015 року проходив турнір розвитку УЄФА, у якому взяла участь жіноча збірна України WU-17.

До складу збірної команди України увійшли і наші уманчанки, а саме Рибалкіна Ірина та Смілянець Марія – вихованки Уманської ДЮСШ, Гриб Наталія, Катеринина Олена, Олійник Дарина, Кумеда Анастасія. Підготовкою збірної команди України разом з головним тренером займався тренер – викладач з футболу Уманської ДЮСШ Юрій Деренюк.

Лише перемога над збірною Естонії в останній день турніру дозволяла українкам посісти другу сходинку у змаганнях. Тому зі старту збірна України розпочала тиснути на ворота естонської команди. У ці хвилини дівчата повністю контролювали хід поєдинку і виглядали переконливіше. Активність «синьо-жовтих» вилилася у низку небезпечних атак, одна з яких на 22-й хвилині досягла успіху. Рахунок у матчі відкрила уманчанка Наталія Гриб. До перерви наші дівчата обертів не збавляли і не дозволяли господиням поля турбувати українського голкіпера. Незважаючи на численну кількість небезпечних моментів біля воріт естонок, перший тайм так і завершився мінімальною перевагою українок – 1:0.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Збірна України володіла ініціативою та небезпечно атакувала. На 58-й хвилині матчу оборона естонок знову припустилася помилки, що призвело до взяття їх воріт. Цього разу голом відзначилася Юлія Семенюк.

 

Остаточний розподіл місць на турнірі:

Португалія – 9 очок

Україна – 5 очок

Литва – 4 очки

Естонія – 0 очок 


Прочитано 1347 разів