Четвер, 23 квітня 2015 16:30

На базі Уманського НУС відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню охорони праці

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

22 квітня на базі Уманського НУС за участі начальника управління соціального захисту населення Уманської міської ради Галини Кучер, головного санітарного лікаря м. Умань Лариси Качанової, начальника Державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці Держгірпромнагляду в Черкаській області Юрія Гайдайчука та державних інспекторів різних підприємств міста відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню охорони праці, який відзначається 28 квітня і проходить під гаслом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

У вступному слові начальник управління соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер повідомила про мету заходу, затверджені загальноміські заходи та проведення місячника  щодо охорони праці.

Під час зустрічі відбулося урочисте нагородження учнів ЗОШ міста Почесними грамотами та подарунками за участь у міському конкурсі «Охорона праці – очима дітей».

Начальник Державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці Держгірпромнагляду в Черкаській області Юрій Гайдайчук ознайомив присутніх із умовами перевірки охорони праці на підприємствах міста, велику увагу звернув на співпрацю навчальних закладів та різних установ із відділом охорони праці, наголосив на дотриманні нормативно-правових документів.

У ході роботи зібрання прозвучали виступи головного санітарного лікаря м. Умань Лариси Качанової, державних інспекторів з охорони праці, які базувались на важливості проведення превентивних заходів, адже захист працівників від нещасних випадків та захворюваності є пріоритетним та першочерговим.

 

Прочитано 1302 разів