П'ятниця, 24 квітня 2015 15:02

Благоустрій міста триває

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

24 квітня виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій провів апаратну нараду за участю керівників управлінь, відділів та служб органів місцевого самоврядування та виконавчих органів. Керівник міста розповів про проведені роботи з благоустрою міста. До поминальних днів на міських кладовищах вирізано чагарники, зроблено дороги, встановлено урни та туалети. Та, як зазначив Олександр Володимирович, це лише початок довгої кропіткої роботи, результатом якої буде цивілізований вигляд міських кладовищ. В перспективі також обнесення кладовищ парканами та спорудження капличок.

Наступним кроком у приведенні Умані до належного санітарного стану буде встановлення 50 урн для сміття та 15 дощок оголошень по місту. Також Олександр Володимирович повідомив, що з наступного тижня розпочнеться асфальтування центральних вулиць Умані. Він підкреслив, що це буде не ямковий, а капітальний ремонт проїжджих частин.

Напередодні відзначення 70-ї річниці Перемоги у полі зору влади –пам’ятні місця, пов’язані з Другою світовою війною. Так, наближаються до завершення ремонтні роботи біля обеліска Слави та розпочато реконструкцію площі Перемоги.

На завершення наради Олександр Цебрій подякував комунальним службам, ТОВ «Еко. Сервіс», усім уманчанам, які взяли участь у наведенні порядку в місті, та запросив усіх бажаючих приєднатися до прибирання території біля Свято-Успенського храму, яке відбудеться 25 квітня о 10.00 в межах проведення загальноміської акції «Чиста Умань – чиста Україна».

 
Прочитано 1036 разів