Середа, 29 квітня 2015 13:36

Не будь байдужим!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Надати учнівській та студентській молоді можливість не лише висловити своє ставлення до соціальних проблем, але й зробити власний внесок у їх вирішення – така мета конкурсу соціальних проектів, у якому взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації. Всього надійшло близько 30 робіт, але до ІІ туру було відібрано 11 кращих проектів в номінаціях:

- «Надання соціально-психологічної підтримки внутрішньо переміщеним особам у результаті конфлікту в Україні»;
-  «Соціально-психологічна допомога учасникам АТО та їхнім сім’ям»;
-   «Ми – за МИР»;
-   «Ідеї національно-патріотичного виховання, загальнонаціональної єдності, толерантності у науковій спадщині видатних українців Черкаського краю».

А переможцями конкурсу стали:

І місце -  Вікторія Нешенко та Тетяна Музика, студенти факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ;
ІІ місце -  Юлія Луценко, учениця Уманського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 7 – колегіум»; Олександр Шамрай, студент Агротехнічного коледжу Уманського НУС та Вікторія Тищенко, студентка факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ.

ІІІ місце - Ольга Тульчій, студентка факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ; Аліна Калюженко, студентка Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка та Надія Зозуля, студентка факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ.

Переможці отримали дипломи та  призи.

 

 


Прочитано 1100 разів