Четвер, 30 квітня 2015 14:54

Взаємодія влади і ЗМІ – запорука розвитку громадянського суспільства

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

29 квітня в межах проекту «Академія молодіжного лідера» відбулося чергове заняття, темою якого стала «Взаємодія влади і засобів масової інформації». На цей раз доповідачів було декілька, але кожен із них висвітлив окреслену тему по-своєму.

Про співпрацю органів місцевого самоврядування і ЗМІ, її форми та напрями студентам розповів головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради Олександр Безуглий.

Директор КП «Телекомпанія «Умань» Олександр Солоп більш детально зупинився на створенні та функціонуванні такої форми телебачення, як громадське (суспільне) мовлення.

Головний редактор ТОВ «Сатурн-TV» Олена Тржсневська поділилася власним досвідом роботи в якості журналіста, монтажера, редактора телекомпанії та, користуючись нагодою, запросила молодь до співпраці.

Про те, як працює творчий колектив газети «Уманська  зоря», розповіла коректор газети, але в душі журналіст Альона Самотока.

Представники влади та ЗМІ були єдині в одному: засоби масової інформації є своєрідним містком між органами місцевої влади і громадськістю міста. Налагодження дієвої взаємодії між владою та мас-медіа  є важливою складовою здійснення суспільного діалогу в контексті зміцнення демократії в Україні.   





Прочитано 4252 разів