Четвер, 07 травня 2015 10:57

В Умані будують новий спортивний зал

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Одноповерхова будівля по вулиці Коломенській, 12, в якій розташований спортивний зал, уже багато років перебуває у незадовільному технічному стані. Капітальний ремонт будівлі, спорудженої на початку 19-го століття, останній раз проводився у 1961 році. З того часу кількість і глибина тріщин на стінах спортивного залу лише зростала, майже повністю зносилася підлога. Потребує ремонту система опалення, каналізація в будівлі взагалі відсутня. За таких умов займатися спортом і досягати значних результатів досить важко. Але вихід є.

«Останні декілька років до нас зверталася міська влада, керівництво і тренери ДЮСШ із проханням допомогти у будівництві спортивного залу, - коментує генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан. – І ми підтримали цю ідею, тому що розуміємо: спортивний зал потрібен Умані як повітря. Роботи з будівництва уже розпочалися. Думаю, що до кінця року приміщення нового спортивного залу буде здано в експлуатацію».

«На стадіоні «Сокіл» буде побудовано зал для загальнофізичної підготовки і оздоровлення. Тут будуть роздягальні, душові кімнати, невеликий тренажерний зал, а головне – буде облаштовано сектор для метальників молоту. Це лише перший крок у благоустрою нашого стадіону», - розповідає про майбутній спортивний зал директор Уманської дитячо-юнацької спортивної школи Владислав Грязнов.

Як запевнив перший заступник міського голови Сергій Клочко, новий спортивний зал перебуватиме на балансі міста, отже буде об’єктом комунальної власності, відвідувати який зможуть усі уманчани, які виявлять бажання займатися спортом.






Прочитано 1521 разів