Версія для друку
Понеділок, 25 травня 2015 14:16

Нарада з правоохоронцями

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

25 травня виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій провів нараду за участю представників правоохоронних органів, служби безпеки, прокуратури та державної служби надзвичайних ситуацій. На порядку денному стояло питання забезпечення правопорядку в місті.

Щодо стрілянини біля магазину «Мандарин» та заїжджих шахраїв, які незаконними методами видурювали гроші в уманчан, начальник Уманського МВ УМВС України в Черкаській області Віталій Школенко повідомив, що за цими справами порушені кримінальні провадження, ведуться слідчі дії, за результатами яких будуть прийняті рішення згідно з чинним законодавством. Віталій Анатолійович наголосив на продовженні, спільно із Уманським загоном самооборони, рейдів з виявлення і ліквідації місць незаконної реалізації алкоголю.

Учасники наради запевнили Олександра Цебрія, що усі служби готові, аби на належному рівні забезпечити порядок та безпеку під час святкування випуску, яке відбудеться найближчої суботи.

Олександр Володимирович під час наради підкреслив, що ситуація в місті контрольована, стабільна. Завдяки консолідованій позиції влади, правоохоронних органів та громадськості в Умані буде забезпечено громадський порядок не лише під час святкування випуску, а й надалі. «Наші спільні зусилля будуть спрямовані на те, аби місто Умань стало осередком спокою і безпеки у державі», - переконаний очільник
міста.


Прочитано 1242 разів