Четвер, 28 травня 2015 14:53

Уманчани можуть проголосувати за найкращий проект Алеї пам’яті Героїв України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розпорядженням виконуючого обов’язки міського голови від 09 лютого 2015 р. № 18-р оголошено проведення відкритого архітектурного конкурсу на розробку кращих творчих пропозицій створення Алеї пам’яті Героїв України.

Ділянкою для проектування було обрано сквер від обеліску Слави до Свято-Миколаївського собору.

Відповідно до розпорядження переможці конкурсу будуть нагороджені преміями: за перше місце – 2500 грн.; за друге місце – 1500 грн.; за третє місце – 1000 грн.

На конкурс представлено 4 проектних пропозиції. Кожна пропозиція має свій авторський задум та відрізняється самобутністю та новаторським підходом до поставленого завдання.

Конкурсні роботи зараз виставлені у приміщенні картинної галереї з тим, щоб кожен мешканець міста міг взяти участь у визначенні найкращого проекту.

«Ми хочемо, щоб наша громада була задоволена тим, що сьогодні відбувається у місті у сфері благоустрою та реконструкції пам’ятних знаків, - пояснила заступник міського голови Людмила Кирилюк. – Тому перш ніж визначити переможця конкурсна комісія вирішила обговорити ці проекти з уманчанами, щоб кожен мав змогу висловити своє побажання, бачення цього пам’ятного комплексу».

Людмила Миколаївна закликала усіх жителів міста найближчим часом прийти до картинної галереї, ознайомитися з архітектурними проектами та віддати свій голос за вподобаний ескіз. Усі побажання будуть враховані конкурсною комісією під час визначення переможця.

 





Прочитано 1076 разів