П'ятниця, 29 травня 2015 15:00

В уманських школах пролунав останній дзвоник

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

29 травня у загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник для 471 учня одинадцятих класів, серед яких за високі досягнення у навчанні 34 випускники отримають золоті медалі, 13 – срібні.

На святкову лінійку до Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» завітали виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій, депутат Уманської міської ради Володимир Слонський, начальник відділу освіти міської ради Неля Ходаківська, викладач Уманського національного університету садівництва Наталія Шевченко.

Олександр Володимирович привітав учнів колегіуму із успішним завершенням навчального року, побажав усім миру та щасливої долі. Особливу подяку висловив учнівському та педагогічному колективам колегіуму за їхню волонтерську роботу, спрямовану на підтримку воїнів, що захищають цілісність нашої держави в зоні АТО.

Слова вдячності за невтомну працю, терпіння, відповідальність та виховання підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави звучали в цей день на адресу вчителів та батьків в усіх школах Умані. 










Прочитано 1236 разів