Вівторок, 21 липня 2015 16:40

Щодо літньої оздоровчої кампанії 2015 року

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Під головуванням голови координаційної ради, заступника міського голови Людмили Кирилюк 21 липня відбулась нарада з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді, на якій йшлося про хід оздоровчої кампанії влітку 2015 року та збільшення кількості дітей, які охоплені оздоровленням.

В ході засідання заступник голови ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила присутніх з листом  Черкаської обласної державної адміністрації від 09.07.2015 року № 829/01-35  щодо мобілізації коштів для оздоровлення і відпочинку дітей міста.

В обговоренні взяли участь начальник фінансового управління Петриченко А.В., головний спеціаліст відділу освіти Чорна С.О., начальник служби у справах дітей Декарчук О.С., начальник Уманського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Черкаській області, головний  державний санітарний лікар м. Умань та Уманського району Качанова Л.П., міський педіатр Мусатова Т.П.

За підсумками наради вирішено охопити оздоровленням максимальну кількість дітей пільгових категорій, провести роботу з керівниками підприємств міста щодо збільшення кількості дітей працівників, які охопленні оздоровленням, продовжити роботу Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» при Центрі соціальних послуг  управління праці та соціального захисту населення, а також продовжити роботу літнього табору «Мрія», що працює на базі Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок».

 

Прочитано 1147 разів