Четвер, 04 червня 2015 15:06

Літні табори розпочали роботу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З настанням літніх канікул в Умані розпочали роботу пришкільні табори.

Загалом в місті працює 22 літні табори при школах і один центр санаторно-оздоровчого типу «Мрія». Крім звичайних оздоровчих таборів, в місті діють 3 англомовні табори (на базі міської гімназії, в НВК №7, ЗОШ № 12) і один табір німецької мови в школі № 4. Такі табори – чудове поєднання відпочинку і мовної практики, адже спілкування відбувається виключно іноземною мовою.

За словами директора пригімназійного табору «Літо з англійською» Оксани Петровської, мовний табір при міській гімназії проводиться уже 6-й рік. 4 роки працювали з американськими волонтерами. Зараз до роботи залучені вчителі англійської мови та учні 10 класу. В таборі для дітей організовано заняття з лідерства, побудови команди, бейсболу, акторської майстерності, хореографії, проводяться різноманітні вікторини.

Також цього року вперше розпочав роботу Центр дозвілля і відпочинку «Барвограй», який буде діяти по мікрорайонах Умані.

«Для того щоб діти менше часу проводили в будинках, за комп’ютерами, для того щоб залучати їх до відпочинку на свіжому повітрі, до спілкування із своїми однолітками і був організований такий центр, - коментує заступник міського голови Людмила Кирилюк. -  Думаю, дітям сподобається цьогорічне нововведення і вони гарно проведуть своє дозвілля. Оздоровча кампанія в межах тих можливостей, що може забезпечити міська влада, буде проведена на належному рівні. Викладачі, студенти, усі, хто залучений до оздоровлення школярів, докладуть максимум зусиль, щоб наші діти відпочили, набралися вражень, енергії і з новими силами ступили на дорогу знань 1 вересня».

 











Прочитано 1316 разів