Понеділок, 15 червня 2015 15:16

Порушників благоустрою будуть карати

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


«Як бачимо останнім часом, самовільне розклеювання оголошень призвело до того, що в нас всі опори вуличного освітлення, велика частина будівель, огорожі заклеєні рекламними оголошеннями, які розміщують наші міські приватні підприємці та комерційні структури, - коментує ситуацію заступник начальника відділу житлово-комунального господарства Віталій Харченко. -  Нами проводиться щоденна робота з очищення цих елементів благоустрою від розклеєних оголошень. На це витрачаються значні кошти, які могли бути спрямовані на покращення благоустрою в місті, в тому числі на закупівлю урн».

 Як повідомив Віталій Петрович, на сьогодні виконавчим комітетом Уманської міської ради прийнято рішення про виділення коштів на придбання додаткових 50 урн, які будуть встановлені в місцях масового перебування людей.

За словами Віталія Харченка, інспекції з благоустрою дано доручення більш суворо проводити перевірку з виконання загальноміської програми благоустрою міста, в тому числі складати протоколи, а не лише видавати приписи на порушників правил благоустрою. Заступник начальника відділу ЖКГ зазначив, що усі особи за незаконне розміщення рекламних оголошень будуть відповідати згідно зі статтею 152 Закону України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає штрафні санкції для фізичних осіб в розмірі 340-800 грн., для юридичних осіб 850-1700 грн.

Також Віталій Петрович повідомив, що зараз відділом ЖКГ спільно з управлінням містобудування та архітектури розробляється проект рішення щодо встановлення рекламних тумб з метою очищення міста від незаконної реклами. На сьогодні визначаються місця, де ці рекламні тумби будуть встановлені. 

reklama-1
Прочитано 1116 разів