Неділя, 21 червня 2015 00:20

Шановні лікарі, медсестри, працівники та ветерани галузі!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

День медичного працівника – одне з не багатьох свят, яке не втратило свого значення за політичними або економічними мотивами. Лікар – найстародавніша професія, бо людина завжди, протягом тисячоліть потребувала медичної допомоги. І допомога ця невпинно удосконалюється.

Незважаючи на всі складнощі, які випробовує сьогодні сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника залишається дуже високим. У медицині немає другорядних професій - від кожного з вас, від вашого вміння, Вашого терпіння, вашої самовідданості залежить життя тисяч людей.

Дякую всім, хто вірний клятві Гіппократа і за будь яких умов допомагає людям боротися з болем, стражданнями, зцілює тіло і дарує радість відчуття – бути здоровим.

Бажаю всім вам сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці. Хай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, миру, удачі і добробуту вам і вашим родинам.

З повагою

виконуючий обов’язки міського голови          Олександр Цебрій

Прочитано 1016 разів