Неділя, 28 червня 2015 13:03

Привітання із Днем Конституції України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

28 червня 1996 року відбулася визначна історична подія, була прийнята нова Конституція України – перша Конституція незалежної української держави. Закон увійшов в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

Ми свідомі того, що досягти успіху на шляху розбудови Вітчизни зможемо лише консолідованими зусиллями. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Конституцію, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у нашій державі.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої країни.

Зі святом Вас, дорогі уманчани!

В.о. міського голови,
секретар міської ради                                                О.Цебрій
Прочитано 895 разів