Вівторок, 30 червня 2015 07:57

28 червня уманчани та гості міста відзначили одразу два свята: День Конституції України та День молоді

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Під час концертно-розважальної програми чудовий спів студентів Уманського обласного музичного училища ім. П.Демуцького: Косарчук Віти, Рудої Ілони, Осіпенко Аліни, Кирилюк Аліни, запальні танці художніх колективів: «Крок вперед», «Дружки-подружки»(худ. керівник Вікторія Глобчак), конкурси та розіграші, жарти ведучого Олександра Годованюка створили дійсно святковий настрій. Родзинкою свята став  виступ  гурту «Мед Хедс», який подарував енергетику, позитив, викликав шквал овацій та вселив надію на краще, адже: «Україна – це ми!».

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся в.о.міського голови Олександр Цебрій: «Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя,  миру, натхненної праці і успіхів задля розбудови сильної і процвітаючої України. Потрібно не забувати, що держава — це ми з Вами, і ми всі разом повинні зробити нашу країну такою, якою пишатимуться наші діти та онуки».

З нагоди загальнодержавних свят Олександр Володимирович вручив нагороди:

- Премією для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в Черкаській області нагороджено кандидата педагогічних наук, професор, декана факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Гоменюк Оксану Олексіївну;

- Грамотами  Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської  обласної державної адміністрації за активну участь в реалізації державної молодіжної політики та  з нагоди Дня молоді нагороджені:

1.     Глобчак Вікторія Вікторівна, художній керівник  хореографічних колективів: «Крок вперед» та «Дружки-подружки».

2.     Міхайліс Дмитро Євгенійович, голова Асоціації студентів Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім.Т.Г.Шевченка.

3.     Гречко Наталія Володимирівна, координатор Клініки дружньої до молоді Уманської дитячої міської  лікарні.

- Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді нагороджені:

 учасники проведення антитерористичної операції в Східних регіонах України, учасник бойових дій:

1.  Васалатій Артур Валентинович.

2.  Барилюк Юрій Авксентійович.

3. Бузиновський Сергій Анатолійович, вчитель історії та географії Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П.Бажана Уманської міської ради Черкаської області.

4. Колісник Юлія Михайлівна, учениця 10 класу Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №7 - колегіум».

5. Мальований Михайло Іванович, завідувач кафедри фінансів і кредиту, кандидат економічних наук, доцент Уманського національного університету садівництва.

6.Максютов Андрій Олексійович, старший викладач кафедри географії та методики навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

7.Федорова Марина Іванівна, викладач хореографії Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка.

Свято відбулось за підтримки Уманської міської ради. Організатор: відділ у справах сім’ї та молоді.











Прочитано 1641 разів