Вівторок, 03 листопада 2009 11:35

Інформація відділу комунального майна Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об'єктів міської комунальної власності

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Назва об’єкта: прибудоване приміщення магазину, загальною площею 172,6 кв.м., яке знаходяться на балансі комунального підприємства „Ремонтно-експлуатаційного управління № 3”, виконані поліпшення;
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.
Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул.Чехова,21.
Назва об’єкта: нежитлове приміщення, загальною площею 14,9 кв.м.,
яке знаходиться на балансі комунального підприємства „Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління № 2”, виконані поліпшення;
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.
Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул.Леніна,33.
Назва об’єкта: нежитлові напівпівпвдвальні приміщення, загальною площею 103,3 кв.м.,
які знаходиться на балансі комунального підприємства „Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління № 2”, виконані поліпшення;
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом продажу на аукціоні.
Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул.Урицького,57/15.
Назва об’єкта: нежитлова будівля, внесена до переліку об’єктів культурної спадщини місцевого значення.,
яка знаходиться на балансі комунального підприємства „Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління № 1”, виконані поліпшення;
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом продажу на аукціоні.
Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул.Садова,15.

Претенденти подають на розгляд комісії такі документи: заяву на участь у конкурсі за встановленою формою (відповідно до Положення про конкурсний відбір експертів, затвердженого наказом ФДМУ від 25.11.2003 р. №2100); копію установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо); один конверт із зазначенням адреси учасника конкурсу; пропозиції щодо умов оплати відповідно до калькуляції витрат та строку виконання робіт в календарних днях, крайній строк 10 календарних днів (подаються в запечатаному конверті).
У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається, конкурсні пропозиції повертаються за письмовою заявою, після затвердження протоколу конкурсної комісії.
Конкурс відбудеться 20 листопада 2009 року за адресою: м. Умань Черкаської області, пл. Леніна, 1, к.№ 322; телефон для довідок: 3 24 13.
Конкурсну документацію слід подавати до відділу комунального майна Уманської міської ради до 16:00 16 листопада 2009 року за адресою: м. Умань Черкаської області, пл. Леніна, 1, к.№322; телефон для довідок: 3 24 13.

В. о. начальника відділу Коломієць Н.В.

На виконання статті 10 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» відділ комунального майна повідомляє, що згідно рішення Уманської міської ради від 30.10.2009 року, у 2009 році підлягають приватизації шляхом викупу:

  1. прибудоване приміщення магазину за адресою: вул. Чехова,21;
  2. приміщення магазину за адресою: вул. Залізнична,21;
  3. нежитлове приміщення за адресою: вул. Леніна,33;

В. о. начальника відділу Н.В.Коломієць

Прочитано 4371 разів