Середа, 29 липня 2015 08:24

Під час шостої черги мобілізації до навчальних центрів вже відправлено добровольців -жителів Уманщини. Військовий комісар закликає всіх свідомих військовозобов’язаних прийти до військкомату, не чекаючи повістки

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Головне завдання 6 черги – це проведення ротації наших земляків, які були призвані у липні-серпні 2014 року, відслужили встановлені строки й підлягають демобілізації.

Більшість громадян проявляють високий патріотизм і готові з честю та гідністю виконати свій конституційний обов’язок – за першим же викликом прийти у військовий комісаріат і бути призваним для захисту суверенітету й незалежності нашої держави. Так, в ході поставок під час 6 черги часткової мобілізації до навчальних центрів, полігонів, курсів перепідготовки з Умані та Уманського району вже відправлено 19  військовозобов’язаних, які добровільно прибули у військовий комісаріат та виявили бажання захищати нашу Батьківщину від агресора.

Яскравим прикладом для тих чоловіків, які всілякими способами ухиляються від призову при мобілізації, ховаються за спідниці дружин та матерів, може послужити призов при мобілізації цих  19  чоловіків, які  вже проходять підготовку в  навчальних центрах ЗСУ

У зв’язку з цим, всі чоловіки Умані на Уманського району віком до 60 років, принаймні хто себе вважає чоловіками, повинні прийти до військового комісаріату для проходження медичної комісії, не чекаючи повістки з військкомату, за адресою: м. Умань, вул. Урицького,12.

Наприкінці хочеться додати, що Уманський міський об’єднаний  районний військовий комісаріат запроваджує періодичне розміщення інформації про військовозобов’язаних, які неодноразово за викликом не з’являються у військовий комісаріат. Чоловіки, не ганьбіть себе!»

ВО військового комісара Уманського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Святий І.А.   
Прочитано 1062 разів