П'ятниця, 10 липня 2015 17:20

Вінничани діляться досвідом

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На зустрічі, яка проходила у сесійній залі виконавчого комітету, були присутні працівники відділів та служб міської ради, інспекції з благоустрою м. Умані, голови квартальних комітетів, представники громадських організацій.

Василь Гайовий докладно розповів про тонкощі і специфіку роботи муніципальної поліції м. Вінниці, в обов'язки якої входять:

- протидія стихійній торгівлі на території міста,

- здійснення контролю за утриманням прилеглих територій та елементів благоустрою,

- контроль за розміщенням рекламних оголошень,

- контроль за відновленням пошкодженого фасаду, тротуарної плитки, асфальтобетонного покриття,

- контроль за покосом трави,

- контроль за укладенням договорів на вивіз твердих побутових відходів,

- контроль за здійсненням зимового прибирання прибудинкових територій,

- охорона довкілля (водні об’єкти, прибережні смуги) від забруднення та засмічення,

- протидія спалюванню відходів рослинного походження та ін.

Завдяки роботі муніципальної поліції місто Вінниця є гарним прикладом для наслідування у напрямі покращення благоустрою. Своєрідним аналогом муніципальної поліції в нашому місті є інспекція з благоустрою, яка здійснює контроль за дотриманням вимог міської програми благоустрою.

Олександр Цебрій подякував представникам муніципальної поліції за корисну інформацію і вичерпні відповіді на запитання, які ставили присутні на зустрічі уманчани.

«Досвід Вінниці дуже корисний, ми обов’язково ним скористаємось. Але щоб навести лад у нашому місті, нам усім потрібно усвідомити, що порядок і добробут Умані – в наших з вами руках. І лише усі разом ми зможемо Умань зробити чистим, гарним, квітучим містом, до якого із задоволенням будуть приїздити туристи», - зауважив Олександр Володимирович.
Прочитано 947 разів