Понеділок, 03 серпня 2015 16:37

Оголошення

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Під час експозиції фотовиставки буде проведено благодійну акцію, результатом якої буде встановлення справжнього спортивного майданчика для занять STREETWORKOUT.

Запрошуємо усіх відвідати фотовиставку, яка працюватиме у вихідні дні з 7 по 28 серпня.

Для уманчан вхід в «Софіївку» на виставку «Благодійність крізь призму обʼєктива» вільний (за запрошенням). Запрошення можна отримати в Благодійному фонді «Воля» за адресою вул. Коломенська, 12, стадіон «Уманьферммаш», оф. 6, тел. 4-20-21.

Довідково:

«Благодійність крізь призму об’єктива» - всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України (сертифікат про надання Патронату №12/2013 ).

Мета - привернути увагу громадськості до найкращих практик благодійності.

Завдання - залучити любителів та професіоналів мистецтва фотографії, бізнес-компанії, благодійні й громадські організації до популяризації успішного досвіду благодійництва в Україні.

40 світлин з нетривіальними сюжетами, в яких зафіксовано миті благодійності в освіті, в культурі, в охороні здоров’я та соціальному захисті, у спорті, у житті громад та ініціативах громадян, показують, як волонтерство змінює світ і якою бачать благодійність діти, розказують про різні види допомоги, які можна щоденно надавати людям, що цього потребують.

Особливістю V фотоконкурсу стало введення 2 нових номінацій – «Благодійність на захисті Вітчизни» та «Благодійність під час Революції гідності». 

Прочитано 1047 разів