Вівторок, 25 серпня 2015 16:22

В Умані відзначили День незалежності України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Кілька сотен уманчан взяли участь у параді вишиванок «Тобі, Україно», попереду якого було розгорнуто найбільший Прапор України в місті. Урочистою ходою учасники параду пройшли від центральної площі Умані до пам’ятника Тарасу Шевченку, де відбувся мітинг.

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій під час мітингу привітав з Днем незалежності усіх уманчан та гостей міста та зазначив, що для кожного українця – це найбільше національне свято, що символізує здійснення найбільшої мрії українського народу про створення своєї самостійної держави. Олександр Володимирович також закликав: «Давайте будемо єдині в наших прагненнях і справах у розбудові України! І нехай День незалежності додасть нам впевненості у кращому майбутньому, окрилює на нові звершення  в ім’я Соборної Незалежної України».

Святкування Дня незалежності продовжилося у центральному сквері міста. Саме там розгорнулись виставка квітів і квіткових композицій, а також виставка художніх робіт та виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а святковий настрій уманчанам створювали учасники концерту «Єднаймося, люба родино!». 

 

Прочитано 1576 разів