Понеділок, 31 серпня 2015 16:38

Посвята в студенти УДПУ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Свято розпочалось виконанням Державного Гімну та вшануванням світлої пам’яті Героїв України хвилиною мовчання.

З привітальним словом до першокурсників звернувся ректор університету Олександр Безлюдний, який зауважив, що для викладачів і студентів це свято подвійне, адже цього року університет відзначає 85 років від дня свого заснування. Також Олександр Іванович підкреслив, що УДПУ імені Павла Тичини – потужний університет, на 12 факультетах якого навчається майже 9 тисяч студентів, а навчально-виховний процес забезпечує близько 600 викладачів.

Серед почесних гостей, які завітали на свято та привітали першокурсників, був виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій.

– Переконаний, що ті, хто вирішив пов’язати своє майбутнє з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини, зробили правильний вибір. Адже це один із найкращих навчальних закладів в країні, що надає якісні знання, виховує сучасну особистість, готує спеціалістів високого рівня, на яких чекає Україна, – зазначив у вітальній промові очільник міста.

За традицією першокурсникам вручили символічні ключ від знань та студентський квиток. Усі разом вони виголосили присягу.

Окрасою свята стали пісні, які виконали Олександр Осадчий і тріо «Гонта», а також вальс у виконанні студентів мистецько-педагогічного факультету.

 

Прочитано 1513 разів