Четвер, 03 вересня 2015 18:38

Брифінг в.о. міського голови Олександра Цебрія

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Олександр Володимирович також розповів про роботи з капітального та поточного ремонту доріг, профінансовані з міського бюджету. На капітальний ремонт вулиць міста у поточному році передбачено майже 3 млн. грн. Наразі відремонтовано більше 7 тис. м.кв. покриття. Поточним ремонтом охоплено 32 вулиці міста.

Очільник міста повідомив, що постановою Кабінету Міністрів України м. Умань виділено субвенцію у сумі 5млн. грн. на проведення капітального ремонту вулиці Київської.

Олександр Цебрій також не оминув тему початку нового навчального року. Він зазначив, що цьогоріч з міського бюджету розвитку виділено більше 3 млн. грн. на ремонт навчальних закладів. Також вдалося до Дня знань виплатити учителям заробітну плату за серпень. За словами Олександра Володимировича, на найближчій сесії міської ради планується виділення додаткових коштів за перевиконання бюджету в сумі 8 млн. грн. для забезпечення заробітною платою освітян і медиків у вересні 2015 р.

Щодо об’єднання дитячої та дорослої інфекційних лікарень, Олександр Цебрій повідомив, що по закінченню ремонтних робіт відбудеться це об’єднання, тобто буде забезпечено функціонування двох відділень в одному приміщенні. Як запевнив очільник міста, ніякого скорочення медичного персоналу не буде. Крім того, приміщення інфекційного відділення для дорослих по вул. Мануїльського залишиться в комунальній власності. Так само, як і приміщення дитячої поліклініки.

Прочитано 923 разів