Понеділок, 07 вересня 2015 10:55

В Умані привітали підприємців з їхнім професійним святом

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


Від влади підприємців з професійним святом привітав виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій. Він наголосив на важливій ролі, яку виконує малий та середній бізнес для економічного розвитку міста.
– Створення робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, наповнення бюджету, благодійна діяльність – усе це ваш внесок у покращення добробуту уманчан, – звернувся до підприємців Олександр Володимирович. Він подякував їм за працю, за те, що у такий скрутний для країни час, вони не залишаються осторонь проблем міста, а докладають максимум зусиль для того, щоб заможною стала Умань і квітучою Україна. Олександр Цебрій побажав підприємцям міцного здоров’я, мудрості у справах та процвітання бізнесу.

За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста, розвиток підприємництва та ринкової економіки, забезпечення зайнятості населення Почесними грамотами виконавчого комітету Уманської міської ради нагороджено:
– приватне підприємство «АГРО-РЕЗЕРВ», директор Бондаревський Олександр Дмитрович;
– товариство з обмеженою відповідальністю «КОРПОРАЦІЯ «РОВЕКС», директор Бучик Юрій Петрович;
– товариство з обмеженою відповідальністю «УМАНЬ – РОСЬ», директор Гончарук Михайло Васильович;
– товариство з обмеженою відповідальністю «ПРУДИВУС», директор Прудивус Олександр Володимирович;
– приватне підприємство «ІНЖПРОЕКТ - 2», директор Роголь Ігор Якович;
– Дронгаля Максима Михайловича;
– Комарова Олександра Вікторовича;
– Лисака Олександра Євгеновича;
– Свища Валентина Борисовича.
Щирі слова привітань і вдячності підприємцям висловили начальник Уманської ОДПІ Володимир Сліпченко, голова Ліги підприємців Лідія Кравчук, голова Громадської ради Володимир Сивак, заступник голови волонтерської організації «Разом» Світлана Скляренко, координатор волонтерської організації «До Перемоги» Інна Беспалько, а також проректор з економічних та господарських питань УДПУ імені Павла Тичини Наталія Петренко.

Святковий настрій присутнім створювали вихованці Уманської дитячої школи мистецтв, ДНЗ № 15, ЗОШ № 8. З вокальним подарунком завітали й учасники тріо «Гонта».

Прочитано 2525 разів