П'ятниця, 02 жовтня 2015 15:21

Зустріч з делегаціями міст-побратимів Умані

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У вітальній промові Олександр Цебрій зазначив, що угоди та меморандуми про співпрацю і поріднення укладено з 9 містами: Ромійї-сюр-Сен (Франція), Девіс (США, Каліфорнія), Мілфорд-Хейвон (Великобританія), Хаапсалу (Естонія), Ботошани (Румунія), Ланьцут, Гнєзно (Польща), Ашкелон (Ізраїль) та Радвілішкіс (Литва).Крім того, реалізуються спільні проекти з такими польськими містами, як Познань, Курнік, Допєво, Домбров, Лешно, Шрем. Багатосторонні зв’язки між містами та регіонами різних країн сьогодні допомагають вирішувати проблеми розвитку інфраструктури, міського господарства, бізнесу, духовного розвитку молоді, охорони навколишнього середовища, дозвілля, культури і спорту, охорони здоров’я та соціальної сфери.

ОлександрВолодимирович вручити подяки меру міста Радвілішкіс Анатанасу Чепононісу, меру міста Хаапсалу Урмасу Суклесу, директору початкової школи № 3 імені Святого Войцехам.Гнєзно Радославу Собковяку та в.о. директора Уманського обласного музичного училища ім. П. ДемуцькогоОксані Ліхащенко за значний особистий внесок у справу розширення і зміцнення зв’язків з порідненими містами та з нагоди святкування Дня міста Умань.

Після цього делегації обмінялися подарунками і пам’ятними сувенірами. Іноземні гості висловили уманчанам подяку за теплий прийом і гостинність, якими кожного разу супроводжуються їхні візити до м. Умань.

 

Прочитано 1262 разів