Вівторок, 13 жовтня 2015 14:22

В Уманському НУС відбувся семінар з питань національно-патріотичного виховання молоді

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


Відкрила семінар в.о. обов’язки директора ДУ ТМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, подякувала господарям знаного навчального закладу за теплий прийом,  відзначивши високу підготовку кадрів в Уманському НУС. Тетяна Дем’янівна у своєму виступі торкнулася проблем аграрного сектора, функціонування якого неможливе без якісно підготовлених фахівців, та акцентувала увагу на сучасній концепції розвитку аграрного сектора.


З вітальним словом до учасників семінару звернулася ректор Уманського НУС, професор Олена Непочатенко, яка розповіла про витоки славної історії навчального закладу, відмітила, що пріоритетною, поряд із навчальною та науковою, є виховна робота, спрямована на реалізацію патріотичного виховання. Олена Олександрівна виступила з доповіддю «Забезпечення гармонійного розвитку особистості на основі поєднання кращих міжнародних і національних традицій – один із головних напрямів реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Уманському національному університеті садівництва», в якій розкрила аспекти виховної роботи в навчальному закладі.


На семінарі, в якому взяли участь близько 90 осіб, відбулося  обговорення й презентація проекту загальнодержавної програми військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді України і військово-спортивної гри «Хортинг-патріот», обмін  досвідом щодо реалізації концепції національно-патріотичного виховання.

Надія Зубова, редактор редакційно-видавничого відділу

Джерело: http://www.udau.edu.ua

Прочитано 1038 разів