Четвер, 22 жовтня 2015 15:21

В Уманській міській лікарні після капітального ремонту відкрито відділення урології

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З метою створення належних умов для медичного обслуговування мешканців м. Умані поступово здійснюється ремонт приміщень Уманської міської лікарні.

- Минулого року за кошти міського бюджету було відремонтовано онкологічне, патологоанатомічне і рентгенологічне відділення. Цього року ремонт виконано у відділенні урології і лабораторії відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Загалом на ремонт цих відділень витрачено 1,8 млн. грн.,- зазначив в.о. міського голови Олександр Цебрій.

- Потреба у ремонті назріла давно, адже відділення приймає пацієнтів не лише з міста, а й навколишніх районів, -  розповідає головний лікар Уманської міської лікарні Валерій Мироненко, - За майже чотири  місяці, які тривав ремонт, поштукатурено стіни і стелю відділень, постелено лінолеум, замінено вікна і двері, виконано ремонт пандусу, системи водопостачання і водовідведення. У трьох палатах відділення урології встановлено сучасні санвузли.

Після екскурсії оновленими палатами Олександр Володимирович висловив надію, що пацієнти урологічного відділення будуть задоволені умовами перебування тут, та все ж побажав якомога рідше потрапляти до лікарні і берегти своє здоров’я.

 

 

Прочитано 1202 разів