Середа, 18 листопада 2015 12:53

Оголошення

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З нагоди 232-ї річниці першого освоєння аеростатом небесного простору, 21 листопада 2015 року у Державному історико-архітектурному заповіднику «Стара Умань» (вул. Радянська, 31) о 11.00 год. відбудеться урочиста презентація Черкаської обласної Федерації повітроплавання та авіамоделювання.

У рамках відкриття відбудеться прес-конференція з такими основними напрямками:

  • Оприлюднення концепції створення та подальшої роботи федерації;
  • Анонсування проектів фестивалів та спортивних заходів, що відбуватимуться на теренах українського та світового повітроплавання у 2016 році;
  • Обговорення проектів за участю державного управління, громадських організацій та начальних закладів.

Після презентації новоствореної формації, що об’єднає собою широке коло професійних українських аеронавтів, на центральній площі міста Умань (за наявності сприятливих погодних умов) відбудеться запуск повітряної кулі.

Присутні зможуть детально ознайомитися з історією розвитку та сучасними тенденціями повітроплавання як найбільш мальовничої сфери туризму, спорту та відпочинку. Крім того, усім бажаючим відкриється можливість пройти майстер-клас із підготовки до польоту теплового аеростата. Аудиторія дізнається все про безпечні та захоплюючі польоти на повітряних кулях над Уманню – живописним містом з величезною культурною та історично спадщиною.

Контакти:

(093) 510-13-87, Ірина Батащук

Прочитано 974 разів