Понеділок, 23 листопада 2015 14:58

До уваги громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

  • Формування патріотичної свідомості молоді; популяризація української культури і народних традицій; усвідомлення національної своєрідності;
  • Створення умов для інтелектуальної і творчої самореалізації, самовдосконалення обдарованої молоді для виявлення й розвитку її творчого потенціалу.
  • Пропаганда та формування здорового способу життя, свідомого ставлення молоді до збереження здоров’я, боротьби зі шкідливими звичками.
  • Формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища
  • Сприяння розвитку підприємницьких ініціатив молоді, надання інформаційних послуг для  ефективного просування у підприємницькому середовищі
  • Утвердження духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей.
  • Інформаційно-просвітницькі заходи з питань профілактики торгівлі людьми та гендерної рівності.
  • Підтримка сімей соціально незахищених верств населення.

             Просимо звернути увагу на додаткові критерії оцінювання проектних пропозицій:

- реалізація проектів в районах області;

- результативність;

- залучення молоді на етапах підготовки та реалізації проекту (в тому числі молоді з числа внутрішньо переміщених осіб).

Термін подання пропозицій: до 14 грудня 2015 року.

Пропозиції подаються у паперовому та електронному варіанті до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації (відділ молоді, сімейної політики та оздоровлення управління) за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102, 3-й поверх, к. 307 та на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактний номер: 0632572809, 0983876265.

Просимо подавати проекти пропозицій з ретельним обґрунтуванням кошторису витрат.

 

Завантажити додаток (Положення про проведення конкурсного відбору проектних пропозицій громадських організацій, ініціативних груп, благодійних фондів для включення в календарний план управління у справах сім’ї молоді та спорту обласної держаної адміністрації)

Прочитано 926 разів