Середа, 30 грудня 2015 13:48

Молоді уманчанки презентували календар «Дякуємо за мир!»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ідея у такий спосіб віддячити нашим воякам спала на думку двом молодим уманським журналісткам Вікторії Михайлюк-Врачинській і Лілії Кушніренко. Саме вони взяли на себе усі організаційні питання щодо створення календаря, залучення спонсорів.

За словами Вікторії Михайлюк-Врачинської, частина календарів буде направлена бійцям в зону АТО, решту можна буде придбати у волонтерському штабі «До Перемоги». Отримані від продажу кошти будуть спрямовані на потреби військовослужбовців.

Організатори представили всю команду людей, причетних до реалізації цього фотопроекту: моделей, стилістів, візажистів, фотографів. Дякували спонсорам за фінансову підтримку. Приємним сюрпризом для гостей заходу став розіграш картин від уманської художниці Одарки Дьоми-Пісної.

Відвідала презентацію і секретар міської ради Людмила Кирилюк, яка подякувала дівчатам за те, що вони зуміли усе організувати на високому рівні й згуртувати таку кількість уманчан, яким небайдужа доля рідної землі.

Лілія і Вікторія поділилися планами на майбутнє. Найближчим часом дівчата планують створити громадську організацію, під егідою якої буде втілений у життя ще не один соціально важливий проект.

 

Прочитано 1127 разів