Середа, 06 січня 2016 14:55

«У січні пільгові перевезення не припиняться», - міський голова Олександр Цебрій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розуміючи складність ситуації, Уманський міський голова Олександр Цебрій відразу після ухвалення парламентом держбюджету розпочав перемовини з перевізниками щодо продовження перевезення пільгових категорій громадян на автобусних маршрутах міста. В результаті було  досягнуто домовленості, що пільгові перевезення і надалі здійснюватимуться протягом січня 2016 року в автобусах ТОВ «Круїз-Авто» з 10 до 16 години, як це було до Нового року.

«Я сподіваюсь, що за цей період на державному рівні буде вирішено питання фінансування пільгового перевезення в Україні, бо це проблема не лише нашого міста», -зазначив Олександр Цебрій.

Міським головою уже направлені клопотання до центральних органів влади щодо якнайшвидшого врегулювання питання перевезення громадян пільгових категорій.

Довідково. У 2015 році правом на пільгове перевезення користувались майже 24 тисячі уманчан. З держбюджету на перевезення пільгових категорій громадян було виділено 2,5 млн. грн. при потребі 7,5 млн. грн. На 2016 рік потреба становить 10 млн. грн

 

Прочитано 1442 разів