П'ятниця, 22 січня 2016 09:53

День Соборності України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Шановні уманчани!

Від імені міської ради, виконавчого комітету вітаю усіх з Днем Соборності України.

Цього року для Умані й уманчан це свято знакове, адже тепер головна площа нашого міста має назву – площа Соборності. Спільні зусилля міської влади, громади міста, депутатського корпусу дозволили втілити у життя мрію багатьох уманчан. Рішенням сесії міської ради від 25 грудня минулого року площу Леніна було перейменовано на площу Соборності.

Я вірю, що об’єднані єдиною для усіх метою – незалежна і заможна Україна – ми здолаємо усі виклики сьогодення. Зробити це ми зможемо тільки разом, як нація, як народ. Ми, громадяни України, не ділимось! Ми довели це на Всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року. Ми це доводимо і сьогодні у боротьбі за кращу долю країни, за мир і добробут у державі.

Я щиро дякую всім, хто докладає зусиль для розвитку держави, нашого міста, усіма силами і засобами допомагає воїнам у зоні АТО. На Сході України відстоюють соборність, свободу і незалежність нашої Батьківщини українські патріоти. І серед цих героїв багато наших земляків.

Переконаний: у єдності дій та соборності душ ми захистимо Вітчизну від агресора, підтвердимо усім  і кожному, що в єдності – наша сила.

З повагою,

міський голова

Олександр Цебрій

 

Прочитано 852 разів