Вівторок, 29 березня 2016 17:11

Відбулась чергова сесія міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

29 березня відбулась 8 чергова сесія Уманської міської ради VII скликання, на якій був присутній 31 депутат. На порядок денний було винесено понад 30  питань.

Депутати затвердили виконання показників Програми економічного і соціального розвитку м. Умань за 2015 рік, звіт щодо виконання міського бюджету за 2015 рік і перерозподіл коштів міського бюджету на 2016 рік.

Рішенням сесії оптимізовано структуру виконавчих органів міської ради і створено відділ аудиту та фінансового контролю, який здійснюватиме перевірку діяльності структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та бюджетних установ.

Розглянули народні обранці й умови оплати праці та Порядок преміювання керівників комунальних підприємств Умані.

На баланс КП «Комунальник» передали будівлю, в якій згодом розміститься стерилізаційно-реабілітаційний центр для безпритульних тварин.

Не залишились поза увагою питання щодо розробки детальних планів територій та продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

Для забезпечення житлом сімей учасників АТО депутати затвердили передачу з державної у комунальну власність  двох квартир - у м. Черкаси та м. Умані.

Слід зазначити, що це перша сесія міської ради, під час якої застосовувалась процедура відкритого поіменного голосування відповідно до змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Прочитано 1105 разів