П'ятниця, 06 травня 2016 11:05

Безпека міста - на постійному контролі влади

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У нараді взяли участь представники Уманського відділу поліції, місцевої прокуратури, міськрайонного відділу УСБУ, депутати міської ради, члени виконкому, підприємці, керівники структурних підрозділів міської ради, навчально-виховних закладів, громадських організацій, учасники АТО, журналісти.

З метою покращення криміногенної ситуації в Умані вже встановлено 20 відеокамер, які охоплюють в основному центральну частину міста. Відеокамери виведені на пульт чергової частини поліції. Правоохоронці в режимі онлайн можуть спостерігати за тим, що відбувається в місті, й оперативно реагувати в разі потреби. У найближчих планах міської влади встановлення ще 80 таких камер. Розглядається можливість оснащення відеокамерами і територій навчальних закладів.

Відеоспостреження, освітлення місць масового скупчення людей,співпраця з правоохоронцями, допомога і підтримка громадськостівсі ці заходи в комплексі зможуть забезпечити порядок на вулицях міста та безпечне проживання уманчан, переконаний міський голова Олександр Цебрій.

На підтвердження своїх слів міський голова запропонував створити громадське формування, яке б допомагало правоохоронцям наводити лад в місті.

Свої пропозиції щодо створення такої організації висловили представники Уманського відділу поліції, Громадської ради при виконкомі та Галузевої ради підприємців.

За підсумками наради Олександр Цебрій дав доручення створити робочу групу з числа депутатів міської ради, членів виконкому, представників правоохоронних органів, підприємців та громадськості з метою розробки загальноміської програми «Безпечнне місто» та вивчення можливості створення громадського формування з охорони громадського порядку.

Прочитано 957 разів