Понеділок, 23 травня 2016 08:24

24-25 травня в місті відбудеться хлорування води

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

В м. Умань протягом двох днів, 24 та 25 травня 2016 року, буде проводитись планова профілактична промивка та дезінфекція водопровідних мереж.

Під час проведення промивки категорично забороняється вживати воду для господарських та питних потреб. В ці дні вода з водопровідних мереж міста матиме дуже специфічний запах. Тому для питних потреб необхідно зробити запас води заздалегідь.

Промивка – це знезараження та дезінфекція водопровідних мереж міста. Протягом року в них накопичується осади та залишки експлуатації технічних вузлів (іржа тощо), тому для профілактики і покращення якості води потрібно проводити промивку двічи на рік (весною та восени).

Звертаємося з проханням до всіх споживачів послуг з централізованого водопостачання, особливо до керівництва дитячих дошкільних установ, шкіл, закладів охорони здоров’я та соціальної сфери, з метою уникнення бактеріального забруднення внутрішніх мереж водопостачання та споруд для створення запасів води, одночасно з промивкою та дезінфекцією міських мереж централізованого водопостачання здійснити промивку та дезінфекцію внутрішніх мереж та споруд ввірених Вам закладів. При проведенні промивки внутрішніх мереж необхідно забезпечити випуск води в міську каналізаційну мережу до зникнення запаху хлору.

Адміністрація КП «Уманьводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності, але нагадує, що дезінфекція водопровідних мереж потрібна для забезпечення нормативної якості води, яка подається споживачам та надійного функціонування системи водопостачання міста.

Прочитано 2280 разів