Вівторок, 21 червня 2016 16:17

Уманські веслувальники візьмуть участь у чемпіонаті Європи та світу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

В місті Дніпро завершився особистий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное та чемпіонат України серед молоді до 23 років та юніорів 1997-1998 р.н.

У змаганнях взяли участь 24 команди, що представляли 22 області України.

         До складу збірної команди Черкаської області увійшли вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської ДЮСШ: Наталія Мельник, Богдан Щербак, Назар Щербак, Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк, Владислав Карнаух, Микола Чаплоуцький – студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Богдан Жовтюк – студент агротехнічному коледжу, Олександр Будков, Михайло Біленький, Анастасія Івасюк.

         На особистому чемпіонаті України бронзові нагороди здобули:

         Олександр Гарань у заїзді байдарок- четвірок на дистанції 1000 м, Владислав Мегесь у заїзді байдарок-двійок на дистанції 1000 м, Анастасія Івасюк у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

На чемпіонаті України серед молоді до 23 років та юніорів 1998-1999 р.н.

         Юлія Юрійчук здобула золоту нагороду у заїзді байдарок-двійок на дистанції 500 м. Також Юлія стала срібним призером на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок-одиночок та байдарок-четвірок.

Владислав Мегесь здобув золоті нагороди у заїзді байдарок-двійок на дистанції 1000 м та на дистанції 500 м, срібну нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м та бронзову нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

Олександр Гарань виборов бронзові нагороди у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м та байдарок-двійок на дистанції 500 м.

Срібну нагороду отримала Наталія Мельник на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок-четвірок.

Бронзу на дистанції 500 м у заїзді байдарок-четвірок та на дистанції 200 м у заїзді байдарок-двійок здобула Анастасія Івасюк.

Владислав Карнаух став бронзовим призером у заїзді каное-четвірок на дистанції 200 м.

Богдан Жовтюк здобув срібну нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м та бронзову нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

Ярослав Фриюк виборов бронзову нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

Владислав Мегесь та Юлія Юрійчук у складі збірної команди України візьмуть участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться у Болгарії через два тижні, та у чемпіонаті світу, що відбудеться наприкінці липня у Мінську.

Таким успішним виступ уманські веслувальники завдячують тренерам Володимиру Іщенку, Олександру Рожанському, Тетяні Івасенко, Владиславу Грязнову.

Вітаємо переможців та їх тренерів. 

 

Прочитано 1783 разів