П'ятниця, 08 липня 2016 10:53

Флешмоб “Легальна заробітна плата — ваше майбутнє”

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Флешмоб “Легальна заробітна плата — ваше майбутнє” провело  Уманське об'єднане управління Пенсійного фонду України Черкаської області”

В Умані за допомогою флешмобу привертали увагу до легалізації трудових відносин. Акцію провели заступник начальника Уманського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Валентина Цимбарович, головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Інна Синиця та заступник начальника відділу платежів до пенсійної системи Віталій Ковальчук , які відвідали навчально-виховний комплекс №24.

Директор Ірина Данилюк розповіла, що діти вже розуміють що таке податки і  як важливо їх вчасно сплачувати, а тепер дізнаються і про легальну заробітну плату.

Фахівці управління в доступній для дітей формі пояснили що таке “зарплата в конверті” та які наслідки в майбутньому вона приховує.

У дворі закладу був проведений конкурс малюнків на асфальті. Юним авторам художніх творів було запропоновано висловити свою думку про сьогодення та майбутнє нашої країни. Вони з дитячою безпосередністю писали хто ким мріє бути та яку заробітну плату потрібно отримувати, щоб заможно жити та забезпечити собі безбідну пенсію.

Діти щиро вірять, що завдяки “мудрим” податкам поповнюватиметься державна казна, ніхто не буде приховувати заробітну плату і всі бабусі й дідусі отримають достойну пенсію, а ми впевнені, що легальна заробітна плата -  це забезпечене майбутнє та гідна пенсія.

 

 

Прочитано 2077 разів