Вівторок, 19 липня 2016 16:37

В Уманській міській лікарні розпочато ремонт кардіологічного відділення

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

19 липня міський голова Олександр Цебрій відвідав Уманську міську лікарню, де нещодавно було відремонтовано одну з палат кардіологічного відділення.

Ремонт палати, яка нині суттєво відрізняється від інших, був здійснений за спонсорські кошти.  На звернення міського голови до підприємців міста щодо фінансової допомоги лікувальним закладам відгукнувся Бен Йосеф Хайм.

«Маючи таку можливість, я був радий допомогти і хочу ще допомагати», - говорить підприємець.

Ремонтні роботи були виконані протягом місяця. У палаті замінено вікна і двері на металопластикові, старе покриття підлоги на ламінат, повністю замінено електропроводку, змонтовано підвісні стелі, пофарбовано стіни, установлено світильники, облаштовано санвузол з душовою кабіною.

Міський голова Олександр Цебрій подякував Бену Йосефу Хайму за фінансову допомогу у здійсненні ремонту палати.

«Ремонт цієї палати – це лише початок, надалі буде відремонтовано усе кардіологічне відділення та інші відділення міської лікарні, які цього потребують. Крім ремонтних робіт буде закуплено необхідне медичне обладнання»,- зазначив Олександр Цебрій.

За словами міського голови, зараз на найвищому рівні вирішується питання щодо виділення Уманській міській лікарні ангіографа, який полегшить діагностику стану кровоносних судин.

 

Прочитано 2687 разів