Понеділок, 12 вересня 2016 15:12

Інспекція з благоустрою міста Умань прозвітувала про роботу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

011 300x225З січня 2015 року в Умані функціонує Інспекція з благоустрою, основним завданням якої є покращення благоустрою міста та збереження його архітектурного й історичного вигляду.

З цією метою працівниками Інспекції, яких налічується всього 4 особи, проводиться щоденна робота щодо контролю за виконанням вимог рішення виконкому Уманської міської ради «Про організацію сезонної торгівлі на території міста». За невиконання обов’язкових вимог при здійснені сезонної торгівлі інспекторами регулярно складаються протоколи та надаються приписи.

Ведеться активна робота щодо контролю за виконанням покосів трави та бур’яну комунальними підприємствами, власниками підприємств, офісів, навчальних закладів, об’єктів торгівлі та іншими суб’єктами господарювання різних форм власності.

Проводиться робота з виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які ухиляються від укладення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів, а також осіб, які розміщують оголошення та рекламні конструкції у невстановлених для цього місцях.

Як повідомив начальник Інспекції з благоустрою Артур Васалатій, протягом січня – серпня 2016 року, надано 125 приписів юридичним та фізичним особам на усунення порушень у сфері благоустрою в місті Умань; складено 143 адміністративних протоколи.

Станом на 1 серпня 2016 року надходження до міського бюджету від реклами становить 534 445 грн.

Найближчим часом працівники Інспекції з благоустрою планують провести роботу щодо очищення міста від незаконно встановлених МАФів, гаражів та парканів. Особливої уваги потребує район перебування паломників-хасидів.

Прочитано 3314 разів