Середа, 05 жовтня 2016 12:40

В Умані відбулись урочистості до Дня працівників освіти

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

28 вересня на святковий вогник у міський Будинок учителя були запрошені ветерани педагогічної праці. Зі щирими вітаннями і побажаннями перед присутніми виступили міський голова Олександр Цебрій, начальник відділу освіти Оксана Мельник, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Любов Кузьменко, директор школи №3 міста Гнєзно (Польща) Радослав Собков’як. Гарний настрій подарували ветеранам своїми виступами вихованці ДНЗ №№15,18, працівники Будинку вчителя та учасники вокального ансамблю ветеранів педагогічної праці „Ластівка”.

29 вересня у ДНЗ „Уманський професійний аграрний ліцей” відбулись урочистості з нагоди професійного свята освітян. З вітальними словами до присутніх у залі  звернувся міський голова Олександр Цебрій, який відзначив вагомий внесок педагогів  міста Умані  у розвиток освіти Черкащини.

Під час урочистого зібрання відбулось нагородження педагогів навчальних закладів грамотами Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, виконавчого комітету Уманської міської ради, відділу освіти, президії Черкаського обкому профспілки працівників освіти і науки України, від міського профспілкового комітету були вручені грамоти і грошові винагороди учасникам і переможцям Спартакіади освітян.

За результатами  підготовки до початку нового навчального року цінними подарунками були нагороджені  колективи всіх навчальних закладів.

Присутніх у залі вітали концертними номерами  учні та педагоги навчальних закладів міста.

Прочитано 1202 разів