Четвер, 06 жовтня 2016 16:30

Правоохоронцям зведеного загону подякували за роботу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

6 жовтня на території Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області відбулось урочисте шикування правоохоронців, які у складі зведеного загону забезпечували охорону громадського порядку під час масового перебування брацлавських хасидів в м. Умані.

Зведений загін з 450 правоохоронців Черкаської, Вінницької, Чернівецької та Дніпропетровської областей протягом 10 днів забезпечував безпеку як місцевих жителів, так й іноземних гостей, яких цього року прибула рекордна кількість – понад 30 тисяч.

Секретар міської ради Людмила Кирилюк подякувала правоохоронцям за допомогу місту у забезпеченні громадського порядку під час святкування хасидами іудейського Нового року, який цьогоріч співпав з відзначенням 400-ої річниці першої писемної згадки про Умань. Людмила Миколаївна вручила кращим правоохоронцям Подяки міського голови Олександра Цебрія.

- Усі підрозділи зведеного загону спрацювали на належному рівні. Правоохоронці не допускали порушення громадського порядку, робили все на упередження. Завдяки цьому святкування іудейського нового року пройшло без надзвичайних ситуацій, - зазначив під час заходу керівник зведеного загону, заступник начальника ГУНП в Черкаській області Віктор Іванько.

Під час урочистого шикування 28 правоохоронців отримали чергові звання.

По закінченню заходу співробітники поліції відбули до місць постійної дислокації.

 

Довідково: З 3 на 4 жовтня іудеї відзначили 5777 Новий рік - Рош-га-Шана. За офіційними даними, цього року на святкування до м. Умань прибуло 30520 брацлавських хасидів, з них 17 жінок та 2504 дитини. Прочани приїхали з 23 країн. Найбільша кількість паломників з Ізраїлю (29681 особа). Відвідали Умань також громадяни США, Франції, Канади, Аргентини, Великої Британії, Німеччини та інших країн. 

Прочитано 971 разів