Четвер, 17 листопада 2016 09:59

Один день з міським головою: студенти познайомилися з роботою міської влади

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Напередодні Міжнародного дня студента учасники проекту «Академія молодіжного лідера» мали змогу на власні очі побачити, як працює міський голова Умані Олександр Цебрій. 

Робота сортувальної лінії, яка згодом має перерости у потужний сміттєпереробний завод; будівництво ТЕC, що разом з тепловою енергією генеруватиме електричну; вирішення проблеми водозабезпечення Умані; ремонти і реконструкції об’єктів міста та загальний благоустрій міського простору… - це далеко не весь перелік питань, на яких зупинявся Олександр Цебрій, спілкуючись з молоддю. 
Зі свого боку студенти були активними, ставили багато питань, що стосуються різноманітних сфер життя міста, і мали змогу, що називається, «з перших вуст» почути відповіді на них. 
Під час зустрічі міського голови з учасниками АТО та волонтерами студентські лідери пересвідчилися, що міська влада приділяє значну увагу забезпеченню соціальної підтримки і захисту уманчан, які стали учасниками бойових дій на сході країни. 
«Студентська молодь – це надія і перспектива Умані. Я сподіваюсь на вашу ініціативу і велике бажання змінити наше місто на краще», - зазначив Олександр Цебрій на завершення зустрічі зі студентами.

Прочитано 1017 разів