Версія для друку
Вівторок, 22 листопада 2016 10:02

15 уманських боксерів представлятимуть Черкащину на чемпіонатах України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З 18 по 20 листопада у місті Черкаси відбувся чемпіонат Черкаської області з боксу серед юніорів (2001-2002 р.н.), молоді (1999-2000 р.н.) та жінок. У змаганнях взяли участь понад 90 учасників з Христинівки, Жашкова, Тального, Маньківки, Мошурова, Ватутіного, Звенигородки, Канева, Чигирина, Золотоноші та черкаських команд: «Вулкан», «Вікторія», «Мрія», «Спартак», ВПСК «Боксер», СК «Манеж».       

Команду міста Умані представляли 25 боксерів, вихованців Уманської ДЮСШ, спортивних клубів «Ринг», «Вега». 

Чемпіонат мав за мету відібрати кращих боксерів області для участі в чемпіонатах України, які відбудуться 11-19 грудня в Одесі (юніори) та 19-25 грудня в Харкові (молодь).

За результатами виступів наших спортсменів чемпіонами області у своїх вікових та вагових категоріях стали: Ростислав Шиманський, Сергій Швець, Максим Колісніченко, Влад Філіпенко, Дмитро Реміняка, Максим Дзюбейло, Дмитро Видрик, Олексій Башинський, Віктор Крисюк, Андрій Ковпак, Андрій Мирошник, Вадим Молчанов, Назар Смілянець.

Другі місця посіли: Валентин Івасюк, Артур Ковальський, Кирило Величко, Костя Дзюбейло, Михайло Кізлик.

За підсумками змагань перше командне місце з великим відривом посіла збірна міста Умані. 9 боксерів-юніорів та 6 молодіжників з Умані у грудні цього року відстоюватимуть честь Черкащини на чемпіонатах України.

 

Прочитано 799 разів